Acasa   Inregistrare   Login

Alege Limba
Informatii despre Companie
Freelancer

Bucuresti, (Romania)

Telefon:
Web: www.freelancer.com

Profil Companie
Trimite mesaj privatLucru acasa!


Job ID: 48856
Vizualizari Job: 441
Locatie: Bucuresti, Bistriţa-Năsăud, Romania
Cod Postal:
Categorie Job: Advertising-AgentiPublicitate-ProductiePublicitara
Tip Loc de munca: Project-based
Salariu: $10.00 pe ora
Postat: 2019-02-10

Descriere Job

 

Compania - Freelancer.com - Freelancer este o piaţă mare unde oameni şi companii postează proiecte şi lucrări pentru care poţi plasa oferte. Este unul dintre cele mai mari site-uri din lume pentru munca externalizată şi înscrierea este gratuită.

Angajatorii sunt persoane fizice si juridice care au nevoie de realizarea a diferite proiecte contracost! Intra pe linkul din anunt, inscrie-te, studiaza regulile si informatiile de care ai nevoie pe site, si incepe lucrul!

Sector companie: Administrator/Secretariat/Publicitate/Marketing/PR, IT, Media/New Media

 

Link: http://www.freelancer.com/affiliates/lucy612rom/?l=/welcome_hw5_P/

 

Nu sunt necesare CV, Scrisoare de intentie!

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi adresa din anunt, Link: http://www.freelancer.com/affiliates/lucy612rom/?l=/welcome_hw5_P/

, sa te inscrii gratuit, si foarte important, sa iti completezi profilul 100%, inclusiv un portofoliu cu articole scrise, website realizat, proiecte realizate, etc.

Trebuie sa citesti cu atentie instructiunile de pe site, care sunt in limba engleza, si mai ales sectiunea intrebari frecvente.

Sistemul este unul sigur. Dupa ce ai facut toate astea, poti incepe sa cauti proiecte care ti se potrivesc, si sa aplici la ele - pe site aplicatia se numeste - bid. Cand vei fi ales de un angajator, poti incepe lucrul. Dupa cum vei vedea in instructiunile de pe site, freelancer lucreaza cu programe specifice care te pot monitoriza sa verifice daca lucrezi intr-adevar, deoarece plata se face pe ora de lucru, cu minimum 4$ pe ora.

De regula salariul il poti negocia tu, intre limitele stabilite de angajator. Poti lucra atatea ore cate permite angajatorul, de regula peste 10 pe sapt.

Va doresc spor la bani!

 © 2010 Рowered by AlertJob     Despre Noi   Sitemap   Director Web   Categorii Joburi   Joburi pe orase  Parteneri